Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren
Gratis proefles Lesrooster Shop
Personal training - Kracht Spieren kweken met krachttraining

Lees meer

Krachttraining helpt bij de opbouw van kracht en spiermassa van je lichaam. Bij krachttraining is een goed trainingsschema van groot belang om optimaal resultaat te behalen en te behouden. Onze personal trainers maken een schema die matchen met jouw doelen. Daarnaast kunnen zij jou voorzien van een persoonlijk voedingsadvies. Opbouw van kracht en spiermassa staat namelijk in één rechte lijn met goede voeding. Er wordt onderscheid gemaakt tussen algemene en specifieke krachttraining.

Algemene krachttraining

Het doel van algemene krachttraining is om het hele lichaam krachtiger en sterker te maken en niet slechts één spiergroep. Algemene krachttraining is voor iedereen die zijn of haar hele lichaam wilt trainen en fitter en gezonder door het leven wil gaan!

Specifieke krachttraining

Bij specifieke krachttraining wordt de focus gelegd op een bepaalde spiergroep van het lichaam. Bijvoorbeeld bij een blessure, verzwakking van een spiergroep of wanneer je als (top)sporter een bepaalde sport uitoefent waarbij je een specifieke spiergroep wilt ondersteunen. Onder professionele begeleiding van onze personal trainers wordt er een specifiek trainingsprogramma gerealiseerd die past bij jouw wensen en doelen.

Met je personal trainer zal jij je volledig in het zweet werken op jouw niveau op jouw moment, alleen in jouw tempo zul je optimale resultaten behalen. Na de training voel jij je ontspannen en vitaal.

Waarschijnlijk heb je een doel voor ogen wanneer je wilt gaan sporten. Dit doel is voor iedereen anders en kan flink variëren. Bij The Gym heb je drie keuzes om te beginnen:

  1. Loop vrijblijvend binnen voor een kopje koffie en kom kijken
  2. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en krijg een rondleiding
  3. Geef je op voor een gratis proefles

Conditie opschroeven met Cardio