Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren
Gratis proefles Lesrooster Shop
Personal training - Boksen Fit worden met (kick)boksen

Lees meer

Boksen en kickboksen is één van van de meest effectieve workout die we kennen. (Kick)boksen is tegelijkertijd een cardio- en krachttraining die positief is voor het hele lichaam. Het maakt je sterker en verbetert je algemene gezondheid. Ook train je evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Met boksen kun je alle stress en negatieve invloeden van de dag van je af boksen. Je kunt het op verschillende manieren uitoefenen. In een groepsles, in tweetallen of samen met een personal trainer. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar allemaal hebben ze dezelfde voordelen:

Boksen:

  • gaat stress te lijf
  • geeft je zelfvertrouwen een boost
  • maakt je fysiek en mentaal sterker
  • geeft meer energie
  • verbetert sociale vaardigheden

Spreken bovengenoemde punten jou aan? Vraag een proefles aan en ervaar zelf wat boksen en kickboksen voor jou kan betekenen.

Ontdek de voordelen van personal training voor boksen en kickboksen

Wil je het maximale uit jezelf halen tijdens het boksen of kickboksen? Dan is personal training een uitstekende keuze. Met de persoonlijke begeleiding van een professionele trainer bereik je sneller je doelen en voorkom je blessures.

Maatwerktraining voor optimale resultaten

Een ander groot voordeel van personal training is dat elke sessie volledig wordt afgestemd op jouw niveau, doelen en wensen. Zo haal je het meeste uit elke trainingssessie en werk je gericht aan de verbetering van jouw bokstechnieken of kickboksvaardigheden.

Waarschijnlijk heb je een doel voor ogen wanneer je wilt gaan sporten. Dit doel is voor iedereen anders en kan flink variëren. Bij The Gym heb je drie keuzes om te beginnen:

  1. Loop vrijblijvend binnen voor een kopje koffie en kom kijken
  2. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en krijg een rondleiding
  3. Geef je op voor een gratis proefles

Spieren kweken met krachttraining