Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren
Gratis proefles Lesrooster Shop
Groepstraining - Bokszaktraining Effectieve manieren om vet te verbranden

Lees meer

Bokszaktraining is één van de meest effectieve manieren om vet te verbranden, spieren op te bouwen en natuurlijk je conditie te verbeteren. De training op de bokszak is geschikt voor iedereen die lekker wil sporten en meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen wil opbouwen.

Bokszaktraining geeft een hoge vetverbranding, ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Daarnaast geeft deze training meer zelfvertrouwen en een betere weerbaarheid. Je zult merken dat je conditie met sprongen vooruit gaat, terwijl opgehoopte stress, spanning en frustratie op een natuurlijke manier afvloeien.

Alles bokszaktrainingen bevinden zich in een veilige setting. De trainingen in The Gym zijn verantwoord en effectief. Je blaast stoom af en leeft je uit op de bokszak, terwijl onze ervaren trainers je motiveren, stimuleren en coachen. Zij creëren de veilige en vertrouwde omgeving waarbinnen je voluit kunt stoten en trappen zonder jezelf of een ander te blesseren.

Man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde, bokszaktraining is door iedereen te leren. Je traint individueel of in kleine groepjes. De intensiteit van de bokszaktraining geeft je vetverbranding een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en bevordert bovendien kracht en uithoudingsvermogen. Kortom, bokszaktraining maakt je gezond, fit en sterk.

Elke zaterdag om 11.00 uur hebben we een bokszaktraining waar je vrijblijvend bij aan kan sluiten.

Kosten € 5,-

Wil je met een vriendengroep trainen maar wel met persoonlijke aandacht?

  1. Loop vrijblijvend binnen voor een kopje koffie en kom kijken
  2. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en krijg een rondleiding
  3. Geef je op voor een gratis proefles

Zelfverdediging