Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook
Gratis proefles Lesrooster Shop
Nieuws Sahin Koycu

Lees meer

Mijn naam is Sahin Koycu en ik kom uit Zutphen. Ik werk fulltime als recruiter bij een uitzendbureau en daarnaast werk ik als personal trainer bij The Gym in Apeldoorn. Naast mijn fulltime baan sport ik zelf ook 3 á 4 avonden in een week. Ik doe zelf aan kickboksen, hardlopen en fitnessen. 

Wat betekend sporten voor jou?

Ik sport al sindsdien klein af aan, ik begon met boksen en daarna overgestapt naar het kickbox. Ik heb tot eind b klasse wedstrijden gevochten en door een blessure ben ik gestopt met wedstrijden vechten. Ik heb altijd wel gesport ondanks de korte pauzes tussendoor de jaren heen. Sporten betekent heel veel voor me, ik voel me na het sporten veel beter en zit hierdoor lekker in me vel. Tijdens het sporten vind ik ook wel lekker om alles even te vergeten en volgas tegenaan te gaan. Door het sporten ben ik meer gedisciplineerd in het leven. Sporten heeft mij veel geleerd, doelen stellen, doelen bereiken, niet opgeven en vooral sterker terugkomen na een tegenslag. (Fall seven times, stand up eight!!) 

Wie is voor jou een voorbeeld op het gebied van sport?

Toen ik actief kickbokste was ik fan van Tyrone Spong en Floyd Mayweather. Als ondernemer op het gebied van sport, is René Diks een voorbeeld voor mij. Door zijn succesvolle onderneming The Gym in Apeldoorn! 

Waar wordt jij happy van binnen jouw vakgebied?

Persoonlijk ben ik happy als ik mijn persoonlijke doelen behaald zowel op mijn werk als met sporten. Voorbeelden op mijn werk zijn, door een kandidaat te helpen aan een baan en door een klant bij The Gym te helpen bij het behalen van zijn persoonlijke doelstellingen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Doordat ik veel werk, vind ik sporten in me vrij tijd wel heerlijk om te doen. Naast dit allemaal ga ik graag chillen met vrienden door ergens wat te eten en drinken. (Ik hou van lekker eten 😁) Soms vind ik ook wel lekker om even niks te doen en lekker netflixen.

Terug naar overzicht