Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren
Gratis proefles Lesrooster Shop
Nieuws Sahin Koycu

Lees meer

Motto:

"Train hard, fight easy: samen gaan we voor de overwinning!"Over mij:

Ik ben een ervaren personal trainer gespecialiseerd in kickboksen. Met mijn technisch vaardige vaardigheden en expertise in conditietraining, kan ik mijn cliƫnten helpen om hun kickbokstechniek te verbeteren en hun algehele fitheid te verhogen.


Ik ga altijd een stapje verder om ervoor te zorgen dat mijn cliƫnten de beste resultaten behalen. Ik ben vastbesloten om mijn klanten te motiveren en te inspireren om hun grenzen te verleggen en hun doelen te bereiken.


Bij mij staat aandacht voor details hoog in het vaandel. Ik begrijp dat kleine aanpassingen in de techniek of training kunnen leiden tot grote verbeteringen in prestaties en fitheid. Mijn aanpak is daarom gericht op het perfectioneren van de techniek en het maximaliseren van de trainingsresultaten.


Of je nu een beginner bent of een ervaren kickbokser, ik kan je helpen om je vaardigheden en conditie te verbeteren. Met mijn enthousiasme en passie voor kickboksen, zal ik je motiveren om het beste uit jezelf te halen en je persoonlijke doelen te bereiken

Terug naar overzicht