Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren
Gratis proefles Lesrooster Shop
Nieuws Ahmed

Lees meer

Daar stond ik dan….in een sportschool met zwetende, intimiderende, goed vechtende mannen en vrouwen. De ramen beslagen, damp die van de lichamen afkwam en het geluid van de bokshandschoenen die als het ware werden afgevuurd om elkaar echt pijn te doen. Slik…..wat kwam ik hier ook alweer doen? Kan en wil ik dit wel? 

Ik praatte mezelf nogmaals moed in en liep naar de ‘sensei’ (leraar) die daar zat en bijna als god vereerd en gerespecteerd werd. Ik wist waar ik voor kwam. Ik wilde mijn frustraties, wanhoop, onzekerheden, agressie en nog veel meer een plek geven. Ik wilde de confrontatie aangaan met mezelf. Fysiek en mentaal. 

“Dus jij wilt wel een keer meedoen?” zei de tamelijk kleine man die niet een al te intimiderende indruk op mij achterliet.

Ik knikte met een veel te zekere houding waarmee ik mijn onzekerheid wilde verbergen. Ik besefte dat de ‘dojo’ wellicht niet een plek is waar ik de stoere jongen zou zijn. De nederigheid kwam als vanzelfsprekend en de toewijding en discipline die het van mij zou vragen werd mij snel duidelijk. 

Letterlijk bloed, zweet en tranen en dat is waarom ik zo veel liefde heb gekregen voor sport en kickboksen in het bijzonder.


Na ruim 20 jaar ervaring binnen de dojo en ring weet ik onderhand wat het roer omgooien, de knop omzetten om jezelf fysiek/mentaal uit te dagen en tot het uiterste gaan kunnen betekenen. 

Ik wil bijdragen, delen, een rol spelen in een proces waarbij iemand heeft besloten te veranderen, bijhouden of gewoonweg te genieten van een fysieke uitdaging. 


Kickboksen techniek, 1 op 1 pads trainingen, zaktrainingen, HIIT en voedingsschema’s vallen binnen mijn expertise. 


Mocht dit je aanspreken wil ik jou maar al te graag begeleiden. Tot snel!

Terug naar overzicht