Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren
Gratis proefles Lesrooster Shop
Nieuws Vincent Latoel

Lees meer


Vincent Latoel is een zeer ervaren personal trainer en sportinstructeur, gespecialiseerd in kickboksen, bokszaktraining en kracht training. Met zijn passie voor sport en beweging inspireert hij dagelijks zijn cliënten om het beste uit zichzelf te halen en hun fysieke en mentale grenzen te verleggen.


Als voormalig professioneel MMA-vechter heeft Vincent een schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van vechtsporten en kracht training. Hij begon op jonge leeftijd met trainen en ontwikkelde al snel een passie voor kickboksen en MMA. Door zijn harde werk en toewijding bereikte hij de hoogste niveaus in de sport en werd hij een gewaardeerde trainer en coach.


Vincent is niet alleen bedreven in het begeleiden van zijn cliënten tijdens hun trainingssessies, maar hij is ook een expert in het creëren van gepersonaliseerde trainingsprogramma's die zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van elke cliënt. Zijn expertise in het ontwikkelen van de juiste techniek en trainingstechnieken maakt hem een zeer gewaardeerde trainer onder zijn cliënten.


Een van de meest opmerkelijke aspecten van Vincent's trainingsfilosofie is zijn nadruk op mentale kracht. Hij gelooft dat succes in de sport, en het leven in het algemeen, niet alleen afhankelijk is van fysieke kracht, maar ook van mentale kracht en veerkracht. Hij moedigt zijn cliënten aan om te werken aan hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen, zodat ze hun doelen kunnen bereiken en hun volledige potentieel kunnen bereiken.


Met zijn uitgebreide kennis en kunde in de sport, is Vincent Latoel een gewaardeerde en gerespecteerde personal trainer en sportinstructeur. Hij heeft een passie voor het helpen van mensen om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken, terwijl hij ook fungeert als mentor en motivator voor zijn cliënten.

Terug naar overzicht