Aanmelden Kids examen 13 mei 2023 Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren Aanmelden Kids examen 13 mei 2023
Gratis proefles Lesrooster Shop
Nieuws Rene Diks

Lees meer

,,Het zijn niet alleen trainingen die ik geef, verandering van mindset en leefstijl komen daarbij ook om de hoek kijken. Focus en bewustwording zijn belangrijke aspecten als het gaat om verandering van leefstijl. Het gaat er niet om hoe snel of hoe groot je stappen zet, maar het feit dat je ze zet is vele malen belangrijker. Het moet tegenwoordig allemaal groot, groter en nog veel groter, maar waarom? Daarmee verliezen we juist onze kracht, focus en bewustwording. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Elke week een kleine wandeling in het bos kan al een enorme verandering teweeg brengen voor een positieve mindset. Wij willen onze klanten begeleiden en ondersteunen met het zetten van deze stappen, gecombineerd met mooie trainingen. Wees tevreden, ook al gaat het met kleine stapjes, geniet van de basis. Kleine stapjes brengt je ook naar je einddoel zonder je kracht en focus te verliezen. Dat is waar het om allemaal draait!" 

,,Tevens haal ik mijn uitdagingen uit bedrijven. Een fitte vent is een fitte tent! Wanneer jij je als eigenaar van een bedrijf fit en energiek voelt, straal je dit ook uit. Naar je klanten, maar ook naar je werknemers, dit werkt motiverend voor iedereen! Ik zie een positief belang als het gaat om persoonlijke training voor bedrijven. Ziekteverzuim wordt minimaal en wanneer iedereen positief gestemd is en lekker in zijn of haar vel zit wordt er beter gepresteerd en is de sfeer positief."

Terug naar overzicht