Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren
Gratis proefles Lesrooster Shop
Nieuws Jeff

Lees meer

Jeffrey van Eck is een zeer toegewijde personal trainer met uitgebreide vakkennis op het gebied van fitness en bodybuilding. Hij heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een zeer ervaren trainer die zijn klanten op een professionele en gepassioneerde manier begeleidt bij het behalen van hun persoonlijke fitnessdoelen.

 

Jeffrey heeft een diepe liefde voor fitness en bodybuilding ontwikkeld toen hij zelf begon met trainen om zijn fysieke conditie te verbeteren. Zijn interesse in de menselijke anatomie en biomechanica inspireerde hem om zijn kennis te verdiepen en zich te specialiseren in personal training. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring weet hij zijn klanten op een professionele manier te begeleiden en hen te helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

 

Jeffrey's passie voor fitness en bodybuilding is besmettelijk en hij weet zijn klanten te motiveren om hun grenzen te verleggen en hun doelen te bereiken. Zijn trainingsmethoden zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en zijn aanpak is gericht op het creƫren van een gezonde balans tussen lichaam en geest.

 

Jeffrey is een toegewijde personal trainer die zijn klanten oprecht wil helpen om hun fitnessdoelen te bereiken. Met zijn uitgebreide vakkennis, passie voor fitness en bodybuilding, en zijn vermogen om zijn klanten te motiveren, is hij een geweldige keuze voor iedereen die serieus aan de slag wil gaan met zijn of haar fysieke gezondheid en welzijn.

Terug naar overzicht