Maatregelen coronavirus Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook
Gratis proefles Groepslessenrooster
The Crew Sylvia Slijkhuis

Lees meer

Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. Ik werk tevens als MSc sportfysiotherapeute in de particuliere praktijk en deels voor mezelf in mijn bedrijf Energiek door Beweging. Mijn sporten zijn voetballen en bootcampen, ik vind het heerlijk om lekker in de buitenlucht bezig te zijn. Sporten betekent voor mij; inspanning en ontspanning. Ik vind het fijn om mezelf uit te dagen in de sport, maar het is ook heerlijk om even je hoofd leeg te kunnen maken en te kunnen genieten met anderen.

Ik ben een teamspeler en ga graag de uitdaging met anderen aan om het maximale uit de sport of de dag te halen. Om naderhand met elkaar te nagenieten van een heerlijk sportmoment.

Een groot voorbeeld voor mij zou Lieke Martens kunnen zijn die met haar voetbalkwaliteiten het maximaal mogelijke heeft bereikt in haar voetbalcarrière en hier zichtbaar van geniet. Daarnaast ook iemand als Annemiek van Vleuten, die met haar 36 jaar toch steeds weer de top weet te bereiken en diverse blessures te boven is gekomen met groots doorzettingsvermogen! Wat een krachtige vrouw.

In mijn vak word ik er heel blij van als ik mensen bij hun hulpvraag en doelen in het leven kan ondersteunen. Samen kijken naar een zo energiek en gelukkig mogelijk leven met zo min mogelijk beperkingen.

Ik doe bij The gym fittesten waarbij we kijken naar gezondheid en leefstijl. We meten o.a. Gewicht, vet%, kracht, lenigheid, conditie en bekijken samen eventuele blessures. Leuk als ondersteuning bij jouw training, ter voorkoming van blessures of bij het verhelpen van bestaande blessures of om doelen te maken voor een aantal weken om in je training accent op te leggen. Dit kan bijvoorbeeld zijn op kracht verbetering, afvallen, conditie verbeteren, met hardloopwedstrijden meedoen, blessures voorkomen of rug- knieklachten verminderen.

Ik hoop jou graag te testen; vraag direct de test aan

Behind the Gym