Maatregelen coronavirus Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook
Gratis proefles Groepslessenrooster
The Crew Romy Oonk

Lees meer

Mijn naam is Romy Oonk en ik werk sinds mijn 22e als personal trainer.

Voor mijn werk bij The Gym als personal trainer heb ik ook groepslessen gegeven (Les Mills) en begeleid ik mensen in de fitness naar hun doel. De sport die ik zelf altijd beoefend heb is atletiek met als discipline de 800m en de 1500m. Hier heb ik op een gegeven moment helaas mee moeten stoppen door een knieblessure.

Sport is voor mij echt een hobby, ik zou mij niet in kunnen beelden om niet met sport bezig te zijn; de ontspanning die het biedt vind ik heerlijk. Maar sinds mijn dochter is geboren heb ik er een hobby bij.

Sport betekent voor mij een stukje ontspanning en fit blijven. Even met mezelf bezig kunnen zijn en mijn hoofd leeg kunnen maken. Voor mij is het belangrijkste dat ik graag gezond, fit en “in shape” blijf.

Wat ik mooi vind, is dat elke sporter op zijn eigen manier zijn/haar sport beoefent en hier voldoening uit haalt en doelen bereikt. De ontlading en voldoening die er bij iemand uitkomt vind ik erg mooi om te zien.

Als mensen sporten totaal niet leuk vinden en toch aan de gang willen gaan om een doel te behalen, wil ik ze daar graag bij helpen. Dat je als trainer het toch voor elkaar krijgt dat iemand sport wel leuk gaat vinden en telkens verder wilt gaan geeft mij voldoening in mijn werk.

Behind the Gym