Maatregelen coronavirus Aanmelden nieuwsbrief Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook Inloggen / Registreren
Inloggen / Registreren Volg ons op Instagram Volg ons op Facebook
Gratis proefles Groepslessenrooster
The Crew Remon van Zeist

Lees meer

Remon van Zeist heeft van jongs af aan heb een grote passie voor uiteenlopende sportdisciplines. ,,Al 20 jaar ben ik actief in de fitnessbranche, heb ik diverse opleidingen gevolgd en ruime ervaring opgebouwd binnen deze branche; personal training, mental coaching en diverse groepslessen zoals hardlopen, bootcamp en spinning. Door mijn achtergrond heb ik veel kennis en ervaring op het gebied van coaching, conditieverbetering en gewichtscontrole."

 

Wat betekent sporten voor jou?

,,Sporten is voor mij een way of life."

Vertel!

,,Ik voel me goed door te sporten: je zoekt daarbij je grenzen op en verlegt deze continu. Bovendien houd je je lichaam fit en sterk."

Wie is voor jou een voorbeeld op het gebied van sport?

,,Ik heb niet zozeer een voorbeeld in de vorm van een bekend persoon. Maar mensen die zich door niets laten weerhouden om hun doelen te bereiken op gebied van sport, vind ik enorm inspirerend. Ik doel dan voornamelijk op mensen die hun ziekte hebben overwonnen of mensen die een fysieke beperking hebben/gehad en uiteindelijk topprestaties kunnen leveren. Daar heb ik enorm respect en bewondering voor."

Waar word jij happy van binnen jouw vakgebied?

,,Wanneer een klant zijn of haar doelstellingen behaald op het gebied van training en/of gewichtsverlies, dat geeft mij enorm veel voldoening."

Een dag niet gesport is...

"...een rustdag!"

Behind the Gym